Одржан састанак о планираним активностима на ЕНВАП3 пројекту за период јул-децембар 2021. године

 Као и сваких 6 месеци, Министарство заштите животне средине и ЕНВАП3 организују састанке како би разговарали о резултатима претходног шестомесечног периода, проценили потребе за подршком ЕНВАП3 пројекта и планирали активности за наредних 6 месеци.

Током састанака који су одржани 17. и 18. јуна 2021. године, фокус је био на новој методологији проширења и њеном утицају на преговоре о Поглављу 27, процени ситуације Преговарачке позиције за Поглавље 27 и оно што остаје да се уради, резултатима праћења напретка Преговарачке позиције и побољшању извештавања према Делегацији ЕУ и Европској комисији, недавним активностима и напретку у вези са Зеленом агендом, као и индикаторима управљања отпадом.

Након овог уводног дела, приступило се планирању активности на ЕНВАП3 пројекту за сваку од три компоненте – подршка преговорима, комуникацијска компонента Поглавља 27 и компонента која се односи на пружање подршке у управљању информацијама у области животне средине у преговорима о Поглављу 27.

Састанку су присуствовале колеге из Министарства заштите животне средине, Агенције за заштиту животне средине Србије, Шведске агенције за заштиту животне средине и чланови тима ЕНВАП3.

Овај веб сајт користи колачиће како би пружио боље искуство, додатке за друштвене мреже и за анализу саобраћаја. Сагласни сте са коришћењем колачића уколико наставите да користите овај веб сајт.