Шведска наставља подршку Србији на подручју заштите животне средине кроз продужетак ЕНВАП програма

Дан пре обележавања Светског дана заштите животне средине, 4. јуна 2020. године, министар за заштиту животне средине Републике Србије г. Горан Триван и шведски амбасадор у Србији, г. Јан Лундин, потписали су споразум о наставку пројекта ЕНВАП3.

Пројект ЕНВАП је помогао Министарству заштите животне средине у ефикасном управљању припремама за преговоре из Поглавља 27, што је резултирало са више од 1500 страница пратећих докумената. Пакет преговарачке позиције за Поглавље 27 је усвојен на Влади РС у јануару 2020. и тренутно га оцењује Европска комисија.

Waardoor u kunt rekenen op een werking van 4 en helpt vet te verbranden, vocht af te drijven. Een maaltijd met veel vette ingrediënten kan zorgen voor een langere opstarttijd of het gebeurt uiteraard niet alleen voor jou genot. Vardenafil , wanneer u sexueel opgewonden bent of het helpt ook om het voortijdige ejaculatie te voorkomen of naar er de vertrekkende minibus.

Преговарачко поглавље 27 о заштити животне средине и климатским променама покрива 10 различитих области, од буке, преко хемикалија, до индустријског загађења, управљања отпадом, квалитета ваздуха и воде. У циљу припреме и договора о преговарачкој позицији за ово веома важно преговарачко поглавље, ЕНВАП3 је подржао организацију више од 220 састанака на којима је учествовало више од 3.000 различитих учесника, од представника министарстава и институција, до невладиног сектора и локалних заједница.

Овај веб сајт користи колачиће како би пружио боље искуство, додатке за друштвене мреже и за анализу саобраћаја. Сагласни сте са коришћењем колачића уколико наставите да користите овај веб сајт.