Најава нове веб странице ПГ27

Данас смо пустили у рад нову ажурирану веб страницу o Преговарачкој групи 27. Протеклих година се показало да је ова интернет презентација важан алат за комуникацију међу члановима Преговарачке групе 27, али и са колегама из локалних самоуправа, приватног сектора, као и са организацијама цивилног друштва, медијима, широм јавношћу. Осим уобичајених информација, додајемо вести из ЕУ о текућем развоју стратешког и правног оквира, извештаје са оценом имплементације директива, информације о важним састанцима и слично.

Циљ нам је да информације буду занимљиве и разумљиве не само стручњацима, већ и свима који су заинтересовани за процес придруживања Србије ЕУ у области заштити животне средине. Иако смо дали све од себе, можда још увек неки делови сајта не раде потпуно исправно. Били бисмо вам захвални уколико бисте нас на мејл адресу eu.integracije@ekologija.gov.rs обавестили о својим запажањима и препорукама за унапређење сајта Преговарачке групе 27. Одељење за европске интеграције ће узети у обзир и размотрити ваше драгоцене савете.

Желимо свима ефикасну комуникацију о питањима из Поглавља 27.

Овај веб сајт користи колачиће како би пружио боље искуство, додатке за друштвене мреже и за анализу саобраћаја. Сагласни сте са коришћењем колачића уколико наставите да користите овај веб сајт.