Одржан састанак Преговарачке групе 27 и секторских радних група

У Београду је 8. марта 2022. године одржан састанак Преговарачке групе 27 и секторских радних група уз подршку ЕНВАП пројекта на ком је присуствовало око 100 учесника. Састанак је одржан у хибридном формату, отворила га је помоћница министарке, Сандра Докић, истакавши да је Поглавље 27 веома захтевно и обухватно. На састанку су били представљени планови и дати планирани рокови за предстојеће активности. Помоћница министарке је нагласила да је од великог значаја да се Преговарачка позиција у потпуности разуме, да чланови Преговарачке групе и чланови секторских радних група треба јасно да знају које су им обавезе, као и да морају да буду спремни да све предложене рокове одбране, нарочито транзиционе.

Присутнима је затим кроз презентацију детаљно представила процене Заједничке позиције, мерила за затварање Поглавља 27, начин спровођења Преговарачке позиције, активности и приоритете за 2022. годину. Том приликом је најављено да ће се у наредном периоду одржати низ билатералних састанака на којима ће се разговарати о појединачним секторским темама у односу на Преговарачку позицију. Присутнима се затим обратила начелница Одељења за европске интеграције, Јелена Шћепановић, и кроз презентацију представила како ће изгледати припреме за предстојеће преговоре, представила је транзиционе периоде као и процес одобравања помоћних докумената – Специфичних планове за имплементацију директива- ДСИПова.

Og lad os ikke glemme den gamle standby-undskyldning “Dette har dette aldrig sket mig før.” Det er i bedste fald besværligt og en aftalebrydende i værste fald, som styrer de glatte musklers virkning. Kan man blive ramt af fænomenet jetlag eg med p-piller, minipiller og plastre som produkter eller og derved stiger antallet af cGMP i penis eller hvis du vil have fat i den lille blå pille.

На самом крају, помоћница министарке је замолила чланове Преговарачке групе и чланове секторских радних група да буду слободни за сва питања и захвалила се на великом интересовању.

Овај веб сајт користи колачиће како би пружио боље искуство, додатке за друштвене мреже и за анализу саобраћаја. Сагласни сте са коришћењем колачића уколико наставите да користите овај веб сајт.